Dyplomowany dietetyk

W 2011 roku ukończyłam studia dzienne na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w SGGW. Wydział ten powstał w 1977 r., jako pierwsza w Polsce i w Europie Środkowo-Wschodniej placówka akademicka w zakresie nauk o żywieniu człowieka i nauk konsumenckich, która stała się wzorem dla innych ośrodków naukowo-dydaktycznych, zarówno w kraju, jak i za granicą. Jest to najbardziej prestiżowy w Polsce wydział nauk o żywieniu człowieka od lat kształcącym najlepszych specjalistów w tej dziedzinie. Założycielem Wydziału i twórcą koncepcji nauczania w zakresie nauki o żywieniu człowieka w Polsce jest Profesor Stanisław Berger, który współpracował z ONZ i FAO.

tarczyca, pcos, insulinoodporność

Szkolenie: ,,Dieta w chorobach tarczycy, PCOS i insulinooporności"

dieta w treningu, żywienie w treningu

Szkolenie: ,,Dietetyka sportowa"

żywienie człowieka

V Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka

Nietolerancje i alergie pokarmowe

Szkolenie: ,,Immunodiagnostyka nietolerancji pokarmowej"

Dieta bezglutenowa

Konferencja: ,,Dieta bezglutenowa w teorii i praktyce"

Polskie Stowarzyszenie Dietetyków

Certyfikat członkostwa Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków

Ogólnopolska Konferencja Dietetyki

III Ogólnopolska Konferencja Dietetyki

Dni nauki o żywieniu

VI Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka

Celiaklia

Szkolenie: ,,Diagnostyka i prowadzenie pacjenta z celiakią"

Dieta dla dzieci

Konferencja Polskiego Towarzystwa Gastroeneterologii, Hapatologii i żywienia dzieci

SGGW, nauka o żywieniu

Konferencja z okazji 25-lecia powstania Wydziału Nauk o Żywieniu, SGGW

Żywienie dzieci

Sympozjum o żywieniu dzieci

Ryby w diecie

Konferencja: ,,Ryby w diecie współczesnego człowieka"

miażdżyca, cholesterol, dieta

Szkolenie: ,,Profilaktyka i dietoterapia chorób układu sercowo-naczyniowego"

Żywienie dzieci

Szkolenie związane z tematyką insulinooporności